tiistai 28. lokakuuta 2014

Iloisisa uutisia!

Huh, en olisi ikinä uskonut, että edellinen kirjoitukseni luettaisiin tuhansia kertoja, saatika saisi kymmeniä jakoja sekä Facebookissa että Twitterissä! Kiitos kaikille sen lukeneille sekä jakaneille, että palautetta antaneille!

Kirjoitusta jaettiin jopa sen verran, että Faneille.com-sivuston Jesse Räikkönen otti minuun yhteyttä ja kysyi mahdollisuutta julkaista kirjoitus heidän nettisivuillaan ja siellä se nyt on! Tulen jatkossakin julkaisemaan kirjoituksia heidän sivuillaan, joten pidä sivustoa silmällä. Sieltä löytyy upeaa juttua kaikista lajeista sekä erinomaisia artikkeleita ja kirjoituksia, aina matsireportaaseista vedonlyöntivihjeisiin. En kuitenkaan missään nimessä lopeta tänne julkaisemista, vaan ajatukseni oli seuraavanlainen:

Julkaisen "isot" jutut aina perjantaisin sekä tänne, että Faneille.com sivustolle, mutta julkaisen tänne useammin myös pientä pätkää kaikesta mieleentulevasta ja mahdollisesti myös omasta urasta, saa nähdä.

Vielä lisää hyviä uutisia! Saimme tosiaan viime sunnuntaina RoPs-ottelun jälkeen nostella pystiä ja mitalit kaulaan, eli olemme virallisesti SUOMENMESTAREITA! Mitali on minulle ensimmäinen aikuisten tasolla, joten tuntuuhan sen hyvältä! 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

- CE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti